Dimamiel Malia Inn
Dimamiel Malia Inn
Dimamiel Malia Inn
Dimamiel Malia Inn
Dimamiel Malia Inn
Dimamiel Malia Inn

Junior Suites

Άνεμος

Πρόσφατα κατασκευασμένη σουίτα 30 τετραγωνικών μέτρων (άνοιξη 2018) αποτελεί μια διαφορετική επιλογή για όσους θέλουν το κάτι παραπανω στη διαμονή τους. Η ποιότητα, η καλαισθησία και η ομορφιά της σουίτας Άνεμος θα σας μαγέψουν. Ο ύπνος στο King-Size κρεβάτι κάτω από τα ιδιαίτερα σεντόνια σε συνδυασμό με την ησυχία και την καθαριότητα της σουίτας θα σας βοήθησουν να χαλαρώσετε υπερβολικά.

Επιλέξτε μέσα από μια πληθώρα δορυφορικών καναλιών και απολαύστε το αγαπημένο σας πρόγραμμα στη νέα LCD Τηλεόραση.

Καθίστε είτε στο μπαλκόνι είτε στην ταράτσα και δροσιστείτε με έναν καφέ, χυμό ή ποτό της επιλογής σας με θέα προς τη θάλασσα των Μαλίων.

Παροχές δωματίου

Άνεμος = Η όποια αισθητή «οριζόντια κίνηση» του αέρα ονομάζεται άνεμος. Πρωταρχική γενεσιουργός αιτία του ανέμου είναι η διαφορά της θερμοκρασίας του αέρος που με τη σειρά της δημιουργεί υπό ορισμένες προϋποθέσεις, διαφορές βαρομετρικής πίεσης μεταξύ παρακείμενων τόπων.

Φωτογραφίες

DIMAMIEL Malia InnDIMAMIEL Malia InnDIMAMIEL Malia InnDIMAMIEL Malia InnDIMAMIEL Malia InnDIMAMIEL Malia InnDIMAMIEL Malia InnDIMAMIEL Malia InnDIMAMIEL Malia InnDIMAMIEL Malia InnDIMAMIEL Malia InnDIMAMIEL Malia Inn

Μπονάτσα

Πρόσφατα κατασκευασμένη σουίτα 30 τετραγωνικών μέτρων (άνοιξη 2018) αποτελεί την καλύτερη επιλογή για όσους θέλουν να χαλαρώσουν λίγο παραπάνω. Ο όμορφος σχεδιασμός της σε συνδυασμό με την προσεγμένη επιλογή όλων των επίπλων και αντικειμένων της θα σας εντυπωσιάσουν.

Για τους θαυμαστές του διαδικτύου και τους επαγγελματίες που έχουν ανάγκη το Internet, το δωρεάν Wi-Fi που υπάρχει στο χώρο του ξενοδοχείου θα καλύψει τις ανάγκες σας.

Απολαύστε το μπάνιο σας στο ιδιαίτερα προσεγμένο λουτρό της σουίτας Μπονάτσα

Το όμορφο μπαλκόνι με θέα στην πισίνα του DIMAMIEL Malia Inn και προς το βουνό σε συνδυασμό με έναν καφέ ή ποτό της επιλογής σας θα κάνει τη διαμονή σας ακόμα πιο γαλήνια και ευχάριστη.

Παροχές δωματίου

Μπονάτσα = Με τον όρο μπουνάτσα ή μπονάτσα (calm), προερχόμενος εκ του ενετικού bonazza (=καλωσύνη καιρού), χαρακτηρίζεται στην ελληνική ναυτική γλώσσα η κατάσταση θαλάσσης όταν η επιφάνειά της είναι τελείως αρυτίδωτη από κύματα, έστω και για λίγο. Προϋπόθεση της γαλήνης της θάλασσας είναι η άπνοια στον αέρα, η οποία επισήμως αναφέρεται ως 0 Μποφόρ.

Φωτογραφίες

DIMAMIEL Malia InnDIMAMIEL Malia InnDIMAMIEL Malia InnDIMAMIEL Malia InnDIMAMIEL Malia InnDIMAMIEL Malia InnDIMAMIEL Malia InnDIMAMIEL Malia InnDIMAMIEL Malia InnDIMAMIEL Malia InnDIMAMIEL Malia Inn